Reservedelen

Reservedelen geleverd door IFE-Tebel Technologies onderscheiden zich door originele onderdelen, hoge kwaliteit en de bewezen toepassing. En garanderen de best mogelijke performance van de deursystemen gedurende z’n complete levensduur.

Met alle ontwerpinformatie aanwezig van de in het verleden geleverde systemen, en 95% eigen onderdelen is een zeer hoge leverbaarheid van de origineel gebruikte onderdelen gegarandeerd. IFE-Tebel Technologies garandeert ook de leverbaarheid van de overgrote meerderheid van de delen van derden door middel van lang lopende overeenkomsten met betrekking tot ontwerp ondersteuning, productie mogelijkheden en reservedelen leveranties. In de onwaarschijnlijke situatie dat een reservedeel niet meer leverbaar is, kan IFE-Tebel Technologies een alternatief aanbieden, dit gebaseerd op de beschikbaarheid van de ontwerp informatie en ervaring.

Tevens hebben we de mogelijkheid tot het bieden van reservedelenmanagement voor de deursystemen van het voertuig, om de directe beschikbaarheid van de onderdelen te garanderen, met samengestelde onderdelen en (geassembleerde) componenten op voorraad.

Share