IFE-Tebel Technologies is een internationaal opererend bedrijf als leverancier van deursystemen en hieraan gerelateerde producten voor de rollendmaterieelmarkt. Met een breed scala aan ervaring op het gebied van pneumatische- en elektrischesystemen, van meer dan 30 jaar, en heden ten dage onderdeel van de IFE / Knorr-Bremse groep.

Met de overname door IFE-AG in het jaar 2000, gevolgd door de wijziging van IFE-AG in Knorr-Bremse GmbH, Mödling / Oostenrijk, is IFE-Tebel Technologies een flexibel georiënteerd bedrijf op de ‘After Market’ voor deursystemen in het rollendmaterieelsegment. Onze doelstelling is het leveren van installatie, reservedelen, inspecties, reparaties, revisie en up-grades van deursystemen met service en kwaliteit als een standaard.

We kunnen advies uitbrengen over elk aspect van de deursystemen gedurende de levensduur van de trein, met de selectie van de best passende deursysteem voor nieuwbouw tot levensduurverlenging met menige jaren. Dit alles met de best mogelijke technische en economische oplossing voor de klant.

 

Share