Revisie & Reparatie

Eén van de hoofdactiviteiten van IFE-Tebel Technologies is de revisie van deursystemen, of delen hiervan, om het gebruik van deze delen met jaren van zorgeloze dienst te verlengen tot de volgende revisieperiode. Gelijktijdig kunnen modificaties, verbeteringen en upgrades worden geïmplementeerd om te voldoen aan de laatste normen en wensen. Naast onze specifieke ‘Tebel’-producten, kan IFE-Tebel Technologies ook andere merken deursystemen reviseren, aangezien IFE-Tebel Technologies de gespecialiseerde organisatie is binnen de IFE-groep voor deze activiteit, is het vanzelfsprekend dat de revisie van deursystemen van IFE en Kiekert ook een deel van onze activiteiten is.

Desondanks het feit dat de geleverde producten van de hoogste kwaliteit zijn, kunnen reparaties noodzakelijk zijn. IFE-Tebel Technologies heeft de mogelijkheid om alle, gedurende z’n bestaan geleverde producten te leveren en te repareren, echter in de uitzonderlijke gevallen dat reparatie niet meer mogelijk en vervanging niet beschikbaar is, zal een alternatief worden ontworpen en voorgesteld.

In al deze gevallen is IFE-Tebel Technologies de beste partner, door beschikking over de originele ontwerpdata, -tekeningen en -specificaties in combinatie met de ervaring en kennis van de producten, wat reflecteert in accurate leveringen, uitstekende kwaliteit en hoge betrouwbaarheid.

Aftermarket

Aftermarket

Wij kijken ernaar uit van u te horen

Bezoekadres:

IFE-Tebel Technologies B.V.
Ceresweg 19
8938BG Leeuwarden
Nederland

Postadres:

IFE-Tebel Technologies B.V.
P.O. Box 515
8901BH Leeuwarden
Nederland

Telefoon: 058 297 3333
Fax: 058 212 8800
e-mail: sales@ife-tebel.nl

Share